Nieuw in de serie ‘Insights from the Master’ of ‘Inzichten van de Meester’. In deze video spreekt Paramahamsa Vishwananda over de diepere betekenis van dharma: Plicht gaat niet over wat je in de buitenwereld doet. De plicht die je in in de buitenwereld doet, is onderdeel van jouw dharma. Vaak denken spirituele zoekers dat ze hun baan moeten opgeven en iets anders moeten gaan doen. Nee, accepteer dat wat God je heeft gegeven. Karma Yoga is: beseffen dat de hoogste dharma zich in alles wat je doet bevindt. Kijk verder naar de video voor meer uitleg over de diepere betekenis van de hoogste dharma.

Deze video is Nederlands ondertiteld. Je schakelt de Nederlandse ondertiteling in door rechts onder in het beeld op instellingen (het tandwieltje) te klikken.

Waar gaat deze serie video’s ‘Inzichten van de Meester’ over:

In deze tijd zijn miljoenen mensen op zoek zijn naar antwoorden op vragen over het leven. De kracht van Paramahamsa Sri Swami Vishwananda is dat Hij inzichten in het leven geeft. Deze reiken verder dan religie, ras, geslacht en sociale status. Hij is de ware belichaming van Liefde. Hij inspireert ons werkelijk te leven in liefde, geloof en vertrouwen in God. In de serie ‘Inzichten van de Meester’, zullen de mensen die op zoek zijn naar liefde enkel Liefde ‘Just Love’ ontvangen van de Meester.