Nieuw in de serie ‘Insights from the Master’ of ‘Inzichten van de Meester’. In deze video spreekt Paramahamsa Vishwananda over het ego. Is het ego een hulpmiddel bij spirituele groei? “Wat is het product van het ego? Trots, toch? Ego kent verschillende aspecten. Als je iets vol trots doet, heb je bevestiging van andere mensen nodig, toch? Is er geen voldoening en het resultaat is: depressie, ellende en frustratie. Overstijg de wortel van het ego. Laat je ware ego, je ware Zelf ontwaken. Dat is het beste wat je uit jezelf kunt halen. Nederigheid is de kwaliteit van dit ware ego. Laat dit ontwaken. Het is een gereedschap om te ontdekken. Je kunt het beste uit jezelf halen of het slechtste.”

Deze video is Nederlands ondertiteld. Je schakelt de Nederlandse ondertiteling in door rechts onder in het beeld op instellingen (het tandwieltje) te klikken.

Waar gaat deze serie video’s ‘Inzichten van de Meester’ over:

In deze tijd zijn miljoenen mensen op zoek zijn naar antwoorden op vragen over het leven. De kracht van Paramahamsa Sri Swami Vishwananda is dat Hij inzichten in het leven geeft. Deze reiken verder dan religie, ras, geslacht en sociale status. Hij is de ware belichaming van Liefde. Hij inspireert ons werkelijk te leven in liefde, geloof en vertrouwen in God. In de serie ‘Inzichten van de Meester’, zullen de mensen die op zoek zijn naar liefde enkel Liefde ‘Just Love’ ontvangen van de Meester.