Nieuw in de serie ‘Insights from the Master’ of ‘Inzichten van de Meester’. In deze video spreekt Paramahamsa Vishwananda over twijfel: Als je één keer twijfelt, maakt het je hele relatie kapot. Op het moment dat je gaat oordelen of bekritiseren, ontstaat er twijfel. Hoeveel aandacht geef je aan jouw twijfel. Op het moment dat je er aandacht aan geeft, gaat het groeien. In de video wordt door Hem uitgelegd hoe je het beste met twijfel om kunt gaan.

Deze video is Nederlands ondertiteld. Je schakelt de Nederlandse ondertiteling in door rechts onder in het beeld op instellingen (het tandwieltje) te klikken.

Waar gaat deze serie video’s ‘Inzichten van de Meester’ over:

In deze tijd zijn miljoenen mensen op zoek zijn naar antwoorden op vragen over het leven. De kracht van Paramahamsa Sri Swami Vishwananda is dat Hij inzichten in het leven geeft. Deze reiken verder dan religie, ras, geslacht en sociale status. Hij is de ware belichaming van Liefde. Hij inspireert ons werkelijk te leven in liefde, geloof en vertrouwen in God. In de serie ‘Inzichten van de Meester’, zullen de mensen die op zoek zijn naar liefde enkel Liefde ‘Just Love’ ontvangen van de Meester.