Nieuw in de serie ‘Insights from the Master’ of ‘Inzichten van de Meester’. Paramahamsa Vishwananda gaat in op de vraag: Ontstaat er vertrouwen op het spirituele pad?

“Zie je, veel mensen hebben zoveel vertrouwen in zoveel dingen. Het vertrouwen in God gaat samen met Liefde.”

Paramahamsa Vishwananda

Guruji benadrukt dat het belangrijk is om vertrouwen te hebben in de uitkomst; dat je het kunt, dat het gaat lukken en dat alles wat er op je pad komt, bedoeld is om je sterker te maken.

Deze video is Nederlands ondertiteld. Je schakelt de Nederlandse ondertiteling in door rechts onder in het beeld op instellingen (het tandwieltje) te klikken.

Waar gaat deze serie video’s ‘Inzichten van de Meester’ over:

In deze tijd zijn miljoenen mensen op zoek zijn naar antwoorden op vragen over het leven. De kracht van Paramahamsa Sri Swami Vishwananda is dat Hij inzichten in het leven geeft. Deze reiken verder dan religie, ras, geslacht en sociale status. Hij is de ware belichaming van Liefde. Hij inspireert ons werkelijk te leven in liefde, geloof en vertrouwen in God. In de serie ‘Inzichten van de Meester’, zullen de mensen die op zoek zijn naar liefde enkel Liefde ‘Just Love’ ontvangen van de Meester.

Meer video’s met Nederlandse ondertiteling uit de serie ‘Inzichten van de Meester’ kun je vinden op deze website. Klik voor deze video´s die Nederlands ondertiteld zijn HIER.

Vergeet je niet op het kanaal ‘Insights of the Master’ te abonneren en de Facebookpagina ‘Bhakti Marga Nederland‘ te bezoeken.