Nieuw in de serie video’s: ‘Insights from the Master’ of ‘Inzichten van Paramahamsa Vishwananda’. Hij beantwoordt de vraag:  “Waarom voeren we Ceremoniën en rituelen uit?” Gurudev vertelt dat ceremoniën zijn er om jou te zuiveren, om het denken te centreren, om het denken te zuiveren. Het is een hulpmiddel. Iemand die bijvoorbeeld een puja (ritueel, waarbij de godheid o.a. melk en voedsel krijgt aangeboden) uitvoert, wordt van een normaal bewustzijn naar een Goddelijk bewustzijn getransformeerd.  Met de juiste intentie overstijg je het uiterlijke ritueel en doe je het innerlijk. De aandacht wordt in plaats van naar buiten naar binnen gericht, naar het bewustzijn van het innerlijke Zelf. Het helpt je te verbinden met wat jij diep van binnen hebt. Ware devotie is wat we diep van binnen waarnemen.

Deze video is Nederlands ondertiteld. Je schakelt de Nederlandse ondertiteling in door rechts onder in het beeld op instellingen (het tandwieltje) te klikken.

Waar gaat deze serie video’s ‘Inzichten van de Meester’ over:

In deze tijd zijn miljoenen mensen op zoek zijn naar antwoorden op vragen over het leven. De kracht van Paramahamsa Sri Swami Vishwananda is dat Hij inzichten in het leven geeft. Deze reiken verder dan religie, ras, geslacht en sociale status. Hij is de ware belichaming van Liefde. Hij inspireert ons werkelijk te leven in liefde, geloof en vertrouwen in God. In de serie ‘Inzichten van de Meester’, zullen de mensen die op zoek zijn naar liefde enkel Liefde ‘Just Love’ ontvangen van de Meester.

Meer video’s met Nederlandse ondertiteling uit de serie ‘Inzichten van de Meester’ kun je vinden op deze website. Klik voor deze video´s die Nederlands ondertiteld zijn HIER.

Vergeet je niet op het kanaal ‘Insights of the Master’ te abonneren en de Facebookpagina ‘Bhakti Marga Nederland‘ te bezoeken.