Nieuw in de serie ‘Inzichten van de Meester’: Waarom chant je de Guru mantra in stilte? Paramahamsa Vishwananda legt uit dat de Guru mantra iets persoonlijks is, iets wat je deelt met jouw Guru. “Denk je aan de Guru of denk je aan de mantra? Je denkt aan de Guru. Toch? Dus, dit is wat de verbinding tussen jou en de Guru verzegelt. Het brengt jouw concentratie en focus op die mantra zelf en tevens op de Guru. Daarom staat Zijn naam voor de mantra.”

Deze video is Nederlands ondertiteld. Je schakelt de Nederlandse ondertiteling in door rechts onder in het beeld op instellingen (het tandwieltje) te klikken.

Waar gaat deze serie video’s ‘Inzichten van de Meester’ over:

In deze tijd zijn miljoenen mensen op zoek zijn naar antwoorden op vragen over het leven. De kracht van Paramahamsa Sri Swami Vishwananda is dat Hij inzichten in het leven geeft. Deze reiken verder dan religie, ras, geslacht en sociale status. Hij is de ware belichaming van Liefde. Hij inspireert ons werkelijk te leven in liefde, geloof en vertrouwen in God. In de serie ‘Inzichten van de Meester’, zullen de mensen die op zoek zijn naar liefde enkel Liefde ‘Just Love’ ontvangen van de Meester.