Deze serie geeft belangrijke fragmenten uit Satsangs met Paramahamsa Vishwananda weer. Het verhaal gaat over de heilige Narada, die één wens had. Guruji legt uit wat het verschil is tussen een wens en het verlangen naar Narayana, het hart van bhakti en hoe Vyasa door Narada tot het schrijven van de Narada Bhakti Sutra (heilig Geschrift over Bhakti) werd aangezet.

Deze video is Nederlands ondertiteld. Je schakelt de Nederlandse ondertiteling in door rechts onder in het beeld op instellingen (het tandwieltje) te klikken.

Waar gaat deze serie video’s ‘Inzichten van de Meester’ over:

In deze tijd zijn miljoenen mensen op zoek zijn naar antwoorden op vragen over het leven. De kracht van Paramahamsa Sri Swami Vishwananda is dat Hij inzichten in het leven geeft. Deze reiken verder dan religie, ras, geslacht en sociale status. Hij is de ware belichaming van Liefde. Hij inspireert ons werkelijk te leven in liefde, geloof en vertrouwen in God. In de serie ‘Inzichten van de Meester’, zullen de mensen die op zoek zijn naar liefde enkel Liefde ‘Just Love’ ontvangen van de Meester.