Nieuw in de serie ‘Inzichten van de Meester’: Paramahamsa Vishwananda spreekt over ‘het Zelf’: “Wat zou je moeten doen, als je niet begrijpt wie je bent? Dit is belangrijk om te weten, omdat mensen zichzelf niet kennen, denken zij dat zij zichzelf kwijt zijn. Ze zijn het kwijtgeraakt. Hun verstand maakt de dienst uit.” Kijk naar de video voor het volledige antwoord.

Deze video is Nederlands ondertiteld. Je schakelt de Nederlandse ondertiteling in door rechts onder in het beeld op instellingen (het tandwieltje) te klikken.

Waar gaat deze serie video’s ‘Inzichten van de Meester’ over:

In deze tijd zijn miljoenen mensen op zoek zijn naar antwoorden op vragen over het leven. De kracht van Paramahamsa Sri Swami Vishwananda is dat Hij inzichten in het leven geeft. Deze reiken verder dan religie, ras, geslacht en sociale status. Hij is de ware belichaming van Liefde. Hij inspireert ons werkelijk te leven in liefde, geloof en vertrouwen in God. In de serie ‘Inzichten van de Meester’, zullen de mensen die op zoek zijn naar liefde enkel Liefde ‘Just Love’ ontvangen van de Meester.