Nieuw in de serie Insights from the Master of Inzichten van de Meester, het antwoord van Paramahamsa Vishwananda op de vraag: Hoe kun je op een nederige manier dienstbaar zijn? Wat is kriya? Kriya gaat over het handelen. Hoe kun je handelen zonder ego? Laten we zeggen dat je iets voor iemand doet. Hoe kun je dit doen zonder dat trots opkomt? Innerlijke vreugde zal verrijzen wanneer het Godsbewustzijn in alles wat je doet er is; Je realiseert je dat het God is die door jou handelt. Trots zal dan niet opkomen.

Deze video is Nederlands ondertiteld. Je schakelt de Nederlandse ondertiteling in door rechts onder in het beeld op instellingen (het tandwieltje) te klikken.

Waar gaat deze serie video’s ‘Inzichten van de Meester’ over:

In deze tijd zijn miljoenen mensen op zoek zijn naar antwoorden op vragen over het leven. De kracht van Paramahamsa Sri Swami Vishwananda is dat Hij inzichten in het leven geeft. Deze reiken verder dan religie, ras, geslacht en sociale status. Hij is de ware belichaming van Liefde. Hij inspireert ons werkelijk te leven in liefde, geloof en vertrouwen in God. In de serie ‘Inzichten van de Meester’, zullen de mensen die op zoek zijn naar liefde enkel Liefde ‘Just Love’ ontvangen van de Meester.

Meer video’s met Nederlandse ondertiteling uit de serie ‘Inzichten van de Meester’ kun je vinden op deze website. Klik voor deze video´s die Nederlands ondertiteld zijn HIER.

Vergeet je niet op het kanaal ‘Insights of the Master’ te abonneren en de Facebookpagina ‘Bhakti Marga Nederland‘ te bezoeken.