Nieuw in de serie ‘Insights from the Master’ of ‘Inzichten van de Meester’. Paramahamsa Vishwananda gaat in op de vraag: Hoe kun je karma overwinnen. Het antwoord hierop geeft inzicht in de wortel van karma en wat er voor nodig is om het te overstijgen. Guruji vertelt over Arjuna die met Krishna, de wagenmenner van Arjuna, op het slagveld staat en zijn tegenstanders, die zijn neven zijn, niet wil doden. Arjuna is een soldaat. Krishna zei: Doe je dharma, doe je plicht, doe je werk. Waar zijn jouw gedachten op gericht? Wat is de oorzaak van alle karma? Guruji legt uit wat karma yoga inhoudt.

Deze video is Nederlands ondertiteld. Je schakelt de Nederlandse ondertiteling in door rechts onder in het beeld op instellingen (het tandwieltje) te klikken.

Waar gaat deze serie video’s ‘Inzichten van de Meester’ over:

In deze tijd zijn miljoenen mensen op zoek zijn naar antwoorden op vragen over het leven. De kracht van Paramahamsa Sri Swami Vishwananda is dat Hij inzichten in het leven geeft. Deze reiken verder dan religie, ras, geslacht en sociale status. Hij is de ware belichaming van Liefde. Hij inspireert ons werkelijk te leven in liefde, geloof en vertrouwen in God. In de serie ‘Inzichten van de Meester’, zullen de mensen die op zoek zijn naar liefde enkel Liefde ‘Just Love’ ontvangen van de Meester.

Meer video’s met Nederlandse ondertiteling uit de serie ‘Inzichten van de Meester’ kun je vinden op deze website. Klik voor deze video´s die Nederlands ondertiteld zijn HIER.

Vergeet je niet op het kanaal ‘Insights of the Master’ te abonneren en de Facebookpagina ‘Bhakti Marga Nederland‘ te bezoeken.