Paramahamsa Vishwananda spreekt over de vier stadia van het leven: “In de Hindu traditie kennen we vier stadia van het leven: Brahmacharya, Grihastha, Vanaprastha en Sannyas. Guruji licht deze verschillende stadia toe. Wat speelt in het leven een belangrijke rol en op welke manier. Guruji laat zien hoe spiritualiteit in elk stadium gezien kan worden.

Deze video is Nederlands ondertiteld. Je schakelt de Nederlandse ondertiteling in door rechts onder in het beeld op instellingen (het tandwieltje) te klikken.

Waar gaat deze serie video’s ‘Inzichten van de Meester’ over:

In deze tijd zijn miljoenen mensen op zoek zijn naar antwoorden op vragen over het leven. De kracht van Paramahamsa Sri Swami Vishwananda is dat Hij inzichten in het leven geeft. Deze reiken verder dan religie, ras, geslacht en sociale status. Hij is de ware belichaming van Liefde. Hij inspireert ons werkelijk te leven in liefde, geloof en vertrouwen in God. In de serie ‘Inzichten van de Meester’, zullen de mensen die op zoek zijn naar liefde enkel Liefde ‘Just Love’ ontvangen van de Meester.