Deze serie geeft belangrijke fragmenten uit Satsangs met Paramahamsa Vishwananda weer. We raken in ons leven steeds meer van technologie afhankelijk. Ze kunnen niet zonder. Kan de technologie in je ziel kijken? Kan een robot jouw meditatie overnemen? In de oude Veda Geschriften komt vergaande technologie aan de orde. Yogi’s kunnen vanuit één plek alles observeren, op verschillende plaatsen tegelijk zijn. Guruji leidt je naar het belang van jouw spirituele oefeningen en de werkelijke waarde in het leven. Bekijk de video, als je wilt weten wat Guruji er nog meer over zegt.

Deze video is Nederlands ondertiteld. Je schakelt de Nederlandse ondertiteling in door rechts onder in het beeld op instellingen (het tandwieltje) te klikken.

Waar gaat deze serie video’s ‘Inzichten van de Meester’ over:

In deze tijd zijn miljoenen mensen op zoek zijn naar antwoorden op vragen over het leven. De kracht van Paramahamsa Sri Swami Vishwananda is dat Hij inzichten in het leven geeft. Deze reiken verder dan religie, ras, geslacht en sociale status. Hij is de ware belichaming van Liefde. Hij inspireert ons werkelijk te leven in liefde, geloof en vertrouwen in God. In de serie ‘Inzichten van de Meester’, zullen de mensen die op zoek zijn naar liefde enkel Liefde ‘Just Love’ ontvangen van de Meester.