Nieuw in de serie ‘Insights from the Master’ of ‘Inzichten van de Meester’. In deze video spreekt Paramahamsa Vishwananda over transgenders. Hij geeft Zijn antwoord op de vraag: Is het verkeerd om transgender te zijn? Guruji zegt hierop: “Wat geeft jou het recht om te oordelen over een ander? God begeleidt iedereen in iedere stap van het leven.”Kijk naar de video voor Zijn volledige antwoord op deze vraag.

Deze video is Nederlands ondertiteld. Je schakelt de Nederlandse ondertiteling in door rechts onder in het beeld op instellingen (het tandwieltje) te klikken.

Waar gaat deze serie video’s ‘Inzichten van de Meester’ over:

In deze tijd zijn miljoenen mensen op zoek zijn naar antwoorden op vragen over het leven. De kracht van Paramahamsa Sri Swami Vishwananda is dat Hij inzichten in het leven geeft. Deze reiken verder dan religie, ras, geslacht en sociale status. Hij is de ware belichaming van Liefde. Hij inspireert ons werkelijk te leven in liefde, geloof en vertrouwen in God. In de serie ‘Inzichten van de Meester’, zullen de mensen die op zoek zijn naar liefde enkel Liefde ‘Just Love’ ontvangen van de Meester.