Nieuw in de serie ‘Inzichten van de Meester’ over de betekenis van de blauwe bindu. Blauw is de kleur van de oneindigheid. Daarom wordt Krishna, maar worden Shiva en Maha Vishnu ook blauw voorgesteld. Symbolisch gezien betekent het dat je je persoonlijkheid opzij moet zetten en dan de kleur van de Guru aan kunt nemen, jij je onderdompelt in de kleur van de Guru.

Deze video is Nederlands ondertiteld. Je schakelt de Nederlandse ondertiteling in door rechts onder in het beeld op instellingen (het tandwieltje) te klikken.

Waar gaat deze serie video’s ‘Inzichten van de Meester’ over:

In deze tijd zijn miljoenen mensen op zoek zijn naar antwoorden op vragen over het leven. De kracht van Paramahamsa Sri Swami Vishwananda is dat Hij inzichten in het leven geeft. Deze reiken verder dan religie, ras, geslacht en sociale status. Hij is de ware belichaming van Liefde. Hij inspireert ons werkelijk te leven in liefde, geloof en vertrouwen in God. In de serie ‘Inzichten van de Meester’, zullen de mensen die op zoek zijn naar liefde enkel Liefde ‘Just Love’ ontvangen van de Meester.