Als je Paramahamsa Vishwananda wilt ontmoeten, kom dan naar Shree Peetha Nilaya in Duitsland en neem deel aan het unieke JUBILEE OF LOVE, dat plaatsvindt van 7 t/m 17 juni 2018. Vier dit jubileum met Hem mee! De 10-daagse viering omvat de feestelijke 4-daagse inauguratie van de nieuwe Sri Kripeshwarnath Mandir-tempel, een buitengewoon 2-daags verjaardagsfeest ter ere van Paramahamsa Vishwananda’s 40e verjaardag en het 3-daagse JUST LOVE Festival.

Door de Genade van Paramahamsa Vishwananda is de wereld gezegend met vijf geweldige spirituele oefeningen om ons allemaal vooruit te helpen op onze spirituele reis: Atma Kriya Yoga, Simply Meditation, OM Chanting, Project Mantra, Babaji Surya Namaskar. .
Het Just Love Festival zal een Meditatie-hut hebben met minicursussen in al onze meditatie- en yogapraktijken. Het belooft hét grote zomerfeest te worden en het is een geweldige manier om Bhakti Marga-familieleden van over de hele wereld te ontmoeten, om meer te leren en alles te ervaren wat Bhakti Marga Sadhana te bieden heeft.