Nog 22 dagen! Het grote spirituele festival komt eraan! Love, Love onvoorwaardelijk! Liefde zonder grenzen! Liefde zonder verwachtingen! Realiseer je je dat deze Liefde altijd stroomt; hoe meer je Haar geeft, hoe meer jij Haar ontvangt. Geef je voor dit bijzonder festival op!

Het ‘JUBILEE OF LOVE’ is HET grootste en meest fenomenale evenement in de geschiedenis van Bhakti Marga. Doe alle tien de dagen met ons mee: vieringen van 7 t/m 17 juni met Paramahamsa Sri Swami Vishwananda!

Mis deze grote spirituele festiviteiten gedurende 10 dagen met Paramahamsa Sri Swami Vishwananda niet!

  • De inauguratie van de nieuwe Sri Kripeshwarnathath Mandir tempel van 07 t/m 10 juni,
  • Op 13 juni vieren we de 40ste verjaardag van Paramahamsa Sri Swami Vishwananda
  • Het verjaardagsfeest dat gepaard gaat met een boottocht op 14 juni over de Rijn.
  • En het driedaagse Just Love Festival 2018 van 15 t/m 17 juni.

https://www.bhaktimarga.org/jubilee-of-love

We kijken ernaar uit jou daar te zien en je te verwelkomen in Guruji’s huis: Zijn ashram en evenementencentrum, Shree Peetha Nilaya!

Het Just Love Festival, ons meest begeerde festival van het jaar, staat bijna voor de deur.  Ons programma is vastgesteld en gevuld met oefeningen en bezinning, inclusief een workshop over de Liefde en een meditatie met Rishi Tulsidasananda.

Hier is een voorproefje:

–          Geleide meditaties

–          Stille wandeling met de Goddelijke Naam

–          Gezamenlijke groepsoefeningen

–          OM Chanting

–          Familie-Maha OM Chanting

De Yoga- en Meditatietuin is een perfecte plek om uit te rusten en kracht op te doen, voordat je terug gaat naar de vele concerten van het Just Love Festival.We zullen ook een sappen-bar aanbieden, zodat je een goed excuus hebt je onder de mensen te begeven en om over de spirituele kant van het leven te praten.Wij vinden het geweldig om jullie een tuin aan te bieden, waar je kunt reizen naar je innerlijke wereld, vol ontdekkingen en meditatie.

JUST LOVE FESTIVAL

https://www.facebook.com/ParamahamsaVishwananda/posts/1558009760991829