2016-07-16-Just Love Festival serveOp de foto staat Paramahamsa Sri Swami Vishwananda. Hij deelt prasad (gezegend voedsel) uit aan de bezoekers van het JUST LOVE Festival.

Ervaring van een Nederlands devotee tijdens het JUST LOVE Festival : ‘Heb lief, wees dienstbaar, heb lief, wees dienstbaar,  heb lief, wees dienstbaar….steeds opnieuw. Ga vervolgens nog een beetje meer liefhebben en dienen. Wanneer we ons hart werkelijk open stellen en dienen in plaats van op zoek te zijn naar gewin, dan zou de wereld er echt anders uit zien.’

Het JUST LOVE Festival, het grote, spirituele Festival in Springen, Duitsland wordt door meer dan 2000 bezoekers bezocht. Delen van dit Festival ‘Live’ volgen? Installeer Periscope op jouw telefoon of computer en klik HIER voor de url van Bhakti Marga108. De videobeelden zijn 24 uur beschikbaar op Periscope.

Girinandini op het Just Love Festival

Girinandini op het Just Love Festival

stands met voedsel, informatie over Bhakti Marga, meditatie, Ayurveda en meer

Op het Just Love Festival zijn stands te vinden met vegetarisch voedsel, informatie over Bhakti Marga, meditatie, Ayurveda en natuurlijk zeer veel devotie en muziek.