Namens het bestuur van Bhakti Marga Nederland wensen wij jullie allen een zalige Kerst, een goede jaarwisseling en een voorspoedig 2017. Dit zal voor ons allen een veelbelovend jaar worden. Er gebeurt veel in de wereld en Guruji heeft daar een heel mooi antwoord op: JUST LOVE. Op 14 januari 2017 hopen we samen met jullie het nieuwe jaar in te luiden met een Satsang (bijeenkomst voor devotees en belangstellenden) in Almere. Er is tijdens deze Bhakti Marga bijeenkomst ruimte voor een puja, het oefenen van een Guru mantra, het zingen van een bhajans, inspiratie en persoonlijke uitwisseling. We sluiten af met OM Chanting. Ook bespreken we de komst van Swami Vishwaananiruddhaananda, Swami voor Nederland, en onze gezamenlijke reis de ashram in Springen in Duitsland in het weekend van 9 t/m 11 juni 2017, waarvoor we op 10 juni door Swami Paramahamsa Vishwananda persoonlijk zijn uitgenodigd voor een Darshan.

In de kalender van deze website zullen data van OM Chanting en andere Bhakti Marga bijeenkomsten van 2017 opgenomen worden.

Graag aanmelden voor de bijeenkomst van 14 januari via bhaktimarganl@gmail.com of bij Girinandini, de landencoördinator van Bhakti Marga, 06-46018020.

Verspreid deze uitnodiging s.v.p. onder jullie vrienden en bekenden via Facebook, Twitter of andere social media.