Krishna Giridhari Sutra’s: Hologram, vers-11. Swamini Vishwalakshmianandama schrijft: “De toelichting op de Sutra is op een natuurlijke wijze ontstaan vanuit mijn interactie met onze Lord Krishna Giridhari, Onze Allerhoogste Heer Zelf.” Deze Krishna Giridhari Sutra’s verschijnen via de Facebook pagina van Swamini Vishwalakshmianandama. Eerder verschenen er twee boeken met in totaal 108 sutra’s van Mahavatar Babaji, die door Swamini Vishwalakshmianandama zijn genoteerd.

Huidige overdracht aan iedereen:

De Meesters en Guru’s zijn altijd bij jou en iedereen. Je moet de karmische dingen die je van leven tot leven meedraagt, zuiveren, zodat je Bewustzijn kan ontwaken in kosmische intelligentie, liefde en toewijding aan de Allerhoogste Heer, die Zich heimelijk diep in je hart verbergt.

Swamini Vishwalakshmianandama’s toelichting

Terwijl ik in een serene, rustige, lichte meditatie zat, dacht ik na over mijn zo gezegende, bewuste relatie met Krishna Giridhari en hoe dat eigenlijk mogelijk is. Onze Satguru zegt dat iedereen deze Bewuste relatie met de Heer kan hebben, omdat Hij in ieders hart verblijft. Onze Allerhoogste Heer Krishna zei kristalhelder:

Ik zwaai de scepter van de Goddelijke Liefde in jouw Bewustzijn, zoals Mahavatar Babaji al geruime tijd doet, om de Inner-netten van de mensen te bereiken via de sociale media van het inter-net

Deze kosmische intelligentie waarover Lord Krishna hier spreekt, kan begrepen worden als een ontwakend besef van je eigen Bewustzijn. Deze kosmische intelligentie gaat verder dan feiten en data-informatie, die in deze dimensie zo gewaardeerd worden. Het is het Bewustzijn Zelf dat je leidt als kosmische intelligentie.

Deze relatie blijft zich ontwikkelen, omdat Krishna Giridhari eenvoudig energiegolven van de sublieme grootsheid van Zijn boodschappen, Zijn Sutra’s, overbrengt naar onze interactie met de jeugdige, ondeugende Krishna, zoals tijdens de Gopi-jaren hier op Aarde. Op deze avond van 18 december 2018 verschijnt Krishna eenvoudigweg voor mij, terwijl Hij een doos vasthoudt met, zoals Hij noemt, kosmische kaarten. Hij plukt één kaart uit de doos en laat mij een Hartenvrouw zien. Ik zei tegen Hem: “Lieve Krishna, ik begreep dat de kaarten die je vasthoudt kosmische kaarten zijn, maar degene die je me laat zien, ziet eruit als een gewone kaart van in onze dimensie’. Hij zei: “Het is een kwestie van perceptie, zie je? Deze Hartenvrouw vertegenwoordigt Maha Lakshmi, de Koningin van de Hemel, zoals de Godin van jouw tempel [Bakti Marga Maha Lakshmi Temple, Denver, Colorado, USA].

De opmerking van onze Heer deed me glimlachen, terwijl de zoete liefde voor deze vorm van de Goddelijke Moeder van diep binnenuit het Hart opwelde. De Heer deed me plotseling denken aan het moment waarop mijn Satguru, Paramahamsa Vishwananda, Maha Lakshmi in de kamer bracht waar we jaren geleden waren. In die tijd glimlachte de Goddelijke Moeder met de liefste, kleine glimlach, dezelfde die Gurudev later in het witte marmer op het gezicht van onze Maha Lakshmi in de tempel in Springen zou laten aanbrengen.

https://www.facebook.com/100029312418091/posts/145000763153670/

FOTO’S: eerste foto, Krishna Giridhari, tweede foto, Maha Lakshmi en Narayan met op de derde foto een close-up van Lakshmi in Narayan’s hart, dat voor de Deity van Maha Lakshmi Deity is geplaatst, Ingewijd, tot leven gewekt en aangekleed door Paramahamsa Sri Swami Vishwananda tijdens de Maha Lakshmi Tempel Inwijding in Colorado, VS; vierde foto, Paramahamsa Vishwananda tijdens de Inwijding in Colorado, VS.

https://www.facebook.com/100029312418091/posts/143467439973669/

https://www.facebook.com/100029312418091/posts/139612963692450/

https://www.facebook.com/100029312418091/posts/142984633355283/