Nieuwe serie video’s: ‘Insights from the Master’ of ‘Inzichten van Paramahamsa Vishwananda’

Een aantal video’s hebben inmiddels een Nederlandse ondertiteling. Wanneer de Nederlandse ondertiteling niet verschijnt: schakel deze in door rechts onder in het beeld op instellingen (het tandwieltje) te klikken.

Waar gaat deze serie video’s over:

In deze tijd zijn miljoenen mensen op zoek zijn naar antwoorden op vragen over het leven. De kracht van Paramahamsa Sri Swami Vishwananda is dat Hij inzichten geeft in het leven die verder reiken dan religie, ras, geslacht en sociale status. Hij is de ware belichaming van Liefde en inspireert ons werkelijk te leven in liefde, geloof en vertrouwen in God. In de serie ‘Inzichten van de Meester’, zullen de mensen die op zoek zijn naar liefde enkel Liefde ‘Just Love’ ontvangen van de Meester.

Meer video’s met Nederlandse ondertiteling uit de serie ‘Inzichten van de Meester’ kun je vinden op deze website. Klik voor deze video´s die Nederlands ondertiteld zijn HIER.

Vergeet je niet op het kanaal ‘Insights of the Master’ te abonneren, te ‘liken’ en de Facebookpagina ‘Bhakti Marga Nederland‘ te bezoeken.ifm sleep