Paramahamsa Vishwananda heeft in 2018 in Nepal een opvanghuis voor kinderen van de stichting Namaste Welfare trust bezocht. In januari jl. heeft Hij samen met de bewoners van Shree Peetha Nilaya het opvanghuis van dezelfde stichting in India bezocht.

LOVE ISN’T JUST A WORD

ELK KIND VERDIENT EEN FAMILIE

WIDE Children´s Home, een non-profit organisatie, ligt in India aan de voet van de heilige berg Arunachala, dichtbij het centrum van Tiruvannamalai, in het zuiden van India.

De oprichtster van het weeshuis, mevrouw Kumari Xavier. Zij groeide zelf op in een weeshuis. Bij haar tehuis kregen de kinderen alles wat ze nodig hadden: eten, kleding, onderwijs etc. Er was maar één ding dat ze miste: LIEFDE! Dus ruilde ze de zekerheid van haar toenmalige leven in om samen met Xavier, haar man, in 2003 haar eigen weeshuis op te richten. Hun motto was en is nog steeds het leidende principe van vandaag: ” Elk kind verdient een gezin”.

Het weeshuis zorgt voor 30 kinderen, 10 meisjes en 20 jongens in de leeftijd van 5 tot 21 jaar. We ontdekken een echt thuis, een liefdevol gezin. WIDE Children’s Home zet zich in om hun kinderen onderwijs, zorg, voeding en vooral LIEFDE te geven!

Kinderen die verlaten werden, op straat leefden of achtergelaten in de meest onmogelijke omstandigheden – zij kijken je nu met hun grote lachende ogen aan.

De eerste kinderen werden in 2003 verwelkomd- zes jaar later waren er 16 kinderen en nu wonen er 30!!

Zij geven hen een thuis, een familie en een toekomst.

Wanneer de kinderen groot zijn en een beroep hebben geleerd, gaan ze op zoek naar werk en vertrekken uit het huis. Dan kan een nieuw kind worden toegelaten. Dit betekent dat er veel kinderen heel lang bij elkaar in dit gezin zijn.

Laten wij hen helpen en bekijk de PROJECTEN! Wil je meedoen? Ga naar: https://www.facebook.com/NamasteWelfareTrust