OM Chanting is door ParamahamsaVishwananda en Mahavatar Babaji doordrongen van Goddelijke Genade. Zij zijn verantwoordelijk voor het energetisch orkestreren van alle OM Chanting-cirkels over de gehele wereld. Dankzij hun begeleiding wordt OM Chanting gebruikt om niet alleen onszelf, maar ook de mensheid te helen.

Meer dan 1500 OM Chanting-groepen wereldwijd  komen regelmatig bijeen om het kosmische geluid van OM te zingen, ter heling en ondersteuning van moeder aarde, zichzelf en de gehele mensheid. Op  het persoonlijke vlak kan OM Chanting fysieke, mentale, emotionele en spirituele balans in ons leven brengen. OM Chanting wordt op scholen, bij mensen thuis, in buurthuizen, tempels en kerken gehouden. Ook wordt OM Chanting op specifieke plaatsen gehouden, zoals in voormalige concentratiekampen, in gevangenissen en op daken van flats in gevaarlijke steden.

Er is één nieuwsbrief voor zowel Atma Kriya Yoga, als OM Chanting, waarin het laatste nieuws te vinden is en een aankondiging van de activiteiten in maart in Shree Peetha Nilaya, België en Nederland is opgenomen. Onder deze URL is de AKY & OMC nieuwsbrief van maart te vinden.

“Wat is Atma Kriya Yoga? Atma Kriya Yoga gaat over de Liefdesrelatie tussen God en ons. (…) Probeer jezelf te verliezen in de Liefdesrelatie die we met het Goddelijke hebben. God wordt het meest belangrijk. Dit is het doel van onze ziel. Het enige waar het om gaat is de Liefde van God te bereiken en te realiseren. In Atma Kriya Yoga worden alle oefeningen enkel gedaan om het Goddelijke, het Goddelijke dat in je is, te behagen. We doen dit om deze Goddelijkheid, die diep in ons allen aanwezig is, te laten ontwaken. En vergeet niet dat je deze oefeningen doet, omdat je van God houdt; omdat je van jezelf houdt, omdat je van iedereen houdt. Het gaat allemaal over deze zuiverheid van de Liefde.”

Paramahamsa Vishwananda

https://www.youtube.com/watch?v=HYQHP_9p9kk&sns=fb