Iedere week is er in Nederland OM Chanting te beoefenen. Gisteren was er een OM Chanting in het Jnana Yoga centrum in Delft. OM is het oergeluid, een Anahatha geluid. Anahatha betekent niet geslagen of ongeslagen. Dit wil zeggen dat het geluid uit zichzelf ontstaat zonder dat er twee objecten tegen elkaar worden geslagen. Bekend is dat geluid invloed heeft op alle structuren. OM heeft een harmoniserende en zuiverende werking. Negativiteit wordt in positiviteit omgezet.

OM Chanting is door ParamahamsaVishwananda en Mahavatar Babaji doordrongen van Goddelijke Genade. Zij zijn verantwoordelijk voor het energetisch orkestreren van alle OM Chanting-cirkels over de gehele wereld. Dankzij hun begeleiding wordt OM Chanting gebruikt om niet alleen onszelf, maar ook de mensheid te helen.

Wil je meedoen, zoek dan een groep die geleid wordt door een OM Chanting organisator, die de zegen van Paramahamsa Vishwananda heeft gekregen. In Nederland zijn er 11 organisatoren. Klik HIER voor een locatie in jouw buurt, waar een OM Chanting-groep bijeenkomt. Neem contact op met de organisator in jouw buurt of via omc@bhaktimarga.nl Op de kalender van deze website kun je zien welke OM Chanting cirkels er worden georganiseerd.

https://www.youtube.com/watch?v=DYk7s73dgog

Tijdens de OM Chanting worden vergelijkbare geluiden waargenomen.

https://www.facebook.com/yara.ulcay/posts/10155393273452433