OM Chanting viert dit weekend haar tienjarig bestaan. Er zijn meer dan 500 OM Chanting-organisatoren uit 41 landen in Springen bij elkaar gekomen. Er zijn ook Nederlandse organisatoren aanwezig. Guruji geeft Darshan aan de organisatoren en er is gelegenheid om Hem tijdens een Satsang vragen over OM Chanting te stellen.

Wat gebeurt er nog meer dit weekend: OM Chanting, uitwisseling van ervaringen tussen de organisatoren, uitleg over de verschillende vormen van Bhakti Marga Sadhana, cursus over het leven van Krishna door de Bhakti Marga Academie. Maandag wordt Krishna Janmashtami gevierd.

De OMC-organisatoren waren op de verjaardag van Guruji uitgenodigd om Project Mantra-instructeur te worden. Zij hebben dit weekend de zegen van Guruji hiervoor mogen ontvangen. Er zijn vanaf dit weekend 5 Nederlandse instructeurs voor ‘Project Mantra’. Mocht je belangstelling voor deze krachtige techniek hebben, neem dan contact op via info@bhaktimarga.nl of vind binnenkort een instructeur via onze website .

Momenteel komen in 56 landen OM Chanting groepen bijeen met een totaal aan 2230 groepen. Een aantal dat nog steeds toeneemt.

OM Chanting vormt één van de technieken die Paramahamsa Vishwananda samen met Mahavatar Babaji aan de mensheid heeft gegeven. Wil je meer weten over deze technieken, ga dan naar de bhaktimarga sadhana website, die sinds kort ook in het Nederlands vertaald is.

Het denken is de wortel van alle negativiteit. Door OM Chanting wordt het denken van negativiteit in positiviteit getransformeerd.

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

Zegening van een murti van Ramanuja-acharya, de grondlegger van de Vaishnava-traditie. Dit gebeurde afgelopen zaterdag tijdens de Darshan.