Gisteren werd in de Babaji grot de mantra OM Namo Narayana gereciteerd. Dit is onderdeel van een wereldwijd project voor de wereldvrede. Tussen Kerst en Oud en Nieuw wordt dit dagelijks gedaan. Ook jij kunt ingewijd worden in deze mantra. Je doet dit door bijvoorbeeld deel te nemen aan het mantra project door contact met Virakti Dasi op te nemen (zie emailadres onderaan de pagina) of door Atma Kriya Yoga te gaan beoefenen. In een Satsang legde Guruji gisteren uit hoe gemakkelijk je in deze wereld negatief wordt en hoe deze mantra je helpt positiviteit te ontwikkelen. De keuze is aan jou, waar verbind jij je mee?

https://www.facebook.com/atmakriyayoga/videos/737626263110546/

Jay Gurudev ॐ

In de maand december waren er een aantal dagen gepland om de mantra ~ Om Namo Narayanaya ~ te chanten in verbinding met anderen over de hele wereld. Zo werd er een World Wide Wave gecreëerd en het was geweldig om te doen! Voor het altaar zittend, voel je de verbinding, de verspreidende kracht en het helende effect voor jezelf, de omgeving en de Aarde.

Om 21.00 uur (lokale tijd) werd de mantra 108 keer gechant in stilte, hardop, fluisterend of zingend. Het maakte niet uit hoe je het doet, als het maar kloppend voelt voor jou. Het mocht een feestje zijn voor jou alleen of je sprak met een hele groep af.

Hoe meer we dit zullen doen, hoe meer de Maha Mantra~ OM NAMO NARAYANAYA ~ in al Zijn Kracht alles en iedereen in Liefde zal bereiken en Vreugde en Vrede zal brengen!

OM NAMO NARAYANAYA:
IK GEEF MIJ VOLLEDIG AAN DE ENE DIE IN ALLES VERBLIJFT EN IN WIE ALLE DINGEN VERBLIJVEN.

Deze mantra kan je helpen Gods aanwezigheid in alles te zien en neemt je mee op reis om jouw eigen Goddelijke bron te ontdekken.

Virakti Dasi ॐ
Wil je meer informatie over Project Mantra: ekkie1968@gmail.com