Jai Gurudev, inmiddels is Paramahamsa Vishananda naar Mauritius gevlogen en geeft Hij vanaf dit eiland Zijn darshan Online.

ERVAAR DE ZEGENING VAN DE GODDELIJKE LIEFDE

In het hinduïsme staat deze zegening bekend als ‘darshan’ of ‘Goddelijke Zicht’. Normaal gesproken reist Paramahamsa Vishwananda de wereld rond om deze darshan persoonlijk te geven. Omdat de wereld nu niet naar Hem toe kan komen, heeft Hij een manier gevonden om naar jou toe te komen. Door deze zegening online te geven, heeft iedereen de kans om dit geschenk van Goddelijke Liefde thuis te ontvangen. Waar ter wereld je ook bent, je kunt nog steeds je persoonlijke ontmoeting met de Meester hebben. Het ontvangen van darshan van een volledig verwerkelijkte Meester die in constante vereniging met het Goddelijke leeft, is een zeldzame en zeer bijzondere schat die je niet mag missen. Elke zegening is uniek, perfect ontworpen voor jou.

 Je kunt je inschrijven voor Online Landen Darshan voor Nederland op 18 december om 17.00 uur. Je kunt je nog inschrijven tot 12 uur op vrijdag 18 december.


DE LIEFDE DIE JE VOELT TIJDENS DARSHAN KOMT NIET VAN BUITENAF. HET IS JE EIGEN GODDELIJKHEID DIE ZICH AAN JE OPENBAART.
PARAMAHAMSA VISHWANANDA