Jezelf accepteren en omgaan met kritiek.
In de serie video’s: ‘Insights from the Master’ of ‘Inzichten van Paramahamsa Vishwananda’ gaat deze aflevering over het spirituele pad, jezelf accepteren en omgaan met kritiek.

Deze video is Nederlands ondertiteld. Wanneer de Nederlandse ondertiteling niet verschijnt: schakel je deze in door rechts onder in het beeld op instellingen (het tandwieltje) te klikken.

Waar gaat deze serie video’s ‘Inzichten van de Meester’ over:

In deze tijd zijn miljoenen mensen op zoek zijn naar antwoorden op vragen over het leven. De kracht van Paramahamsa Sri Swami Vishwananda is dat Hij inzichten in het leven geeft. Deze reiken verder dan religie, ras, geslacht en sociale status. Hij is de ware belichaming van Liefde. Hij inspireert ons werkelijk te leven in liefde, geloof en vertrouwen in God. In de serie ‘Inzichten van de Meester’, zullen de mensen die op zoek zijn naar liefde enkel Liefde ‘Just Love’ ontvangen van de Meester.

Meer video’s met Nederlandse ondertiteling uit de serie ‘Inzichten van de Meester’ kun je vinden op deze website. Klik voor deze video´s die Nederlands ondertiteld zijn HIER.

Vergeet je niet op het kanaal ‘Insights of the Master’ te abonneren, te ‘liken’ en de Facebookpagina ‘Bhakti Marga Nederland‘ te bezoeken.