en over een ontmoeting van Guruji met een vrouw in een Krishna tempel. Een satsang is een bijeenkomst waar de Waarheid wordt gesproken. Tijdens een satsang in Californië sprak Guruji over de twee vormen van realiteit: de Goddelijke realiteit, God, en die van Maya. Brahma heeft een werkelijkheid gecreëerd. Zijn universum is door Maya gebonden, is begrensd en zal in de loop van de tijd vergaan.

“Ook het lichaam zal in de loop van de tijd oud worden en verdwijnen, maar de Realiteit van het Atma (de ziel) zal blijven. We zijn als mensen hier op aarde om deze Goddelijke realiteit te leren kennen, om te ontdekken wie wij werkelijk zijn, om in te zien dat we niet alleen … laten we zeggen… een zak met botten zijn. Wij zullen deze werkelijkheid alleen verkrijgen door Liefde, door onvoorwaardelijke Liefde, door op dezelfde wijze lief te hebben, waarop Hij ons liefheeft.”

Fragment over de Ultieme Realiteit uit het boek ‘Just Love 1’

Guruji zong in de Krishna tempel in Los Angeles. Er was ook een verzorgster van de tempel aanwezig. Zij heeft de tempel de laatste dertig jaar niet verlaten. Toen zij hoorde hoe Giridhari tot Guruji was gekomen, werd zij blij als een kind. Zij vroeg of ze dichtbij Giridhari mocht komen en zong vervolgens 30 minuten lang voor Hem. Ze liet Giridhari niet meer los en droeg Hem terug tot zijn vertrek, tot aan Guruji’s auto.

https://www.facebook.com/padmavati.atmakriya/posts/1528373723882187

 

https://www.instagram.com/p/BUimDh6g7k7/?taken-by=aaradhakananda&hl=nl