BRENG JEZELF IN BALANS!

Van 31 maart tot en met 2 april kun je meedoen aan een retraite, georganiseerd door Bhakti Marga in de ashram ‘Shree Peetha Nilaya‘, de ashram van Paramahamsa Vishwananda in Duitsland.

Judith Aartsma is praktiserend, Ayurvedisch arts. Tusti Cemy woont in Duitsland in de ashram  en is de internationale coördinator van Simply Meditation. Simply Meditation is een eenvoudige holistische techniek die helpt balans te brengen in je dagelijkse leven.

Neem de tijd om in Shree Peetha Nilaya aan deze bijzondere retraite mee te doen, die bestaat uit verschillende meditatietechnieken. Je krijgt tijdens de retraite uitleg over Ayurveda en zal er gezond Ayurvedisch voedsel worden bereid.  Tijdens de cursus zul je ervaren hoe meditatie kan bijdragen aan het vergroten van jouw creativiteit en gezondheid en krijg je meer uitleg over de Ayurvedische benadering van ‘gezond zijn’. Door dit alles worden jouw mentale mogelijkheden versterkt, heeft het een stress reducerend effect en raakt het emotioneel evenwicht verbeterd. De cursus wordt in het Engels gegeven, maar Nederlands en Duits wordt door de leraren ook beheerst.

Mensen worden voortdurend door ‘Shree Peetha Nilaya’ aangetrokken om hun bewustzijn te verhogen, om hun sadhana (spirituele oefeningen) te verdiepen en Goddelijke Liefde te ervaren.

Meer informatie over deze retraite is HIER te vinden. Judith Aartsma kun je met vragen bereiken via email. Je kunt je via deze pagina van bhaktimarga.org voor de cursus aanmelden.