Op 11 november zal in Tilburg een Sri Yantra schilder- en meditatieworkshop worden gehouden. Houd je van schilderen en wil je dit met bewustwording verbinden?Het schilderen van de Sri Yantra is een meditatief proces dat je dichter bij jezelf en het Goddelijke brengt. Als je de Sri Yantra hebt geschilderd, zal die middels een mantra worden bekrachtigd. Zo blijft de Sri Yantra je haar liefdevolle zegeningen thuis schenken.

De Sri Yantra is de meest krachtige Yantra. Een Yantra is een heilige, geometrische voorstelling, een instrument voor spirituele groei.
“De duale kwaliteiten bevinden zich ook in ons. Degene die op zijn of haar centrum georiënteerd is, heeft deze kwaliteiten in balans.” Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

Het schilderen wordt begeleid; in een meditatieve stemming worden de 9 stappen van de Sri Yantra genomen. Je leert de diepe betekenis en de voordelen van de Sri Yantra kennen, gebaseerd op de leringen van Paramahamsa Vishwananda.

Tijdens het schilderen ervaar je de hoge frequentie van de Sri Yantra, die een innnerlijk zuiveringsproces teweegbrengt. Het werkt rustgevend, terwijl de concentratie en het bewustzijn toeneemt. Ervaar op een nieuwe manier de verbinding met de Goddelijke Moeder van binnen.

DasAvatar Das of Kees Reijnen is de docent. Hij heeft de opleiding voor deze Sri Yantra cursus gevolgd bij Dakshini, Bhakti Marga, Springen.

Wil je meedoen, meld je dan aan via: omc@bhaktimarga.nl