De Sri Yantra is de meest krachtige Yantra. Een Yantra is een heilige, geometrische voorstelling, een instrument voor spirituele groei. De duale kwaliteiten bevinden zich ook in ons. Degene die op zijn of haar centrum georiënteerd is, heeft deze kwaliteiten in balans.

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

Het schilderen wordt begeleid; in een meditatieve stemming worden de 9 stappen van de Sri Yantra genomen. Je leert de diepe betekenis en de voordelen van de Sri Yantra kennen, gebaseerd op de leringen van Paramahamsa Vishwananda.

Tijdens het schilderen ervaar je de hoge frequentie van de Sri Yantra, die een innerlijk zuiveringsproces teweegbrengt. Het werkt rustgevend, terwijl de concentratie en het bewustzijn toeneemt. Ervaar op een nieuwe manier de verbinding met de Goddelijke Moeder van binnen.

Ik houd van schilderen, omdat het ons helpt uitdrukking te geven aan wat wij in onszelf meedragen. Schilderen is meditatie.

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

10 februari 2019

DasAvatar Das of Kees Reijnen zal deze workshop geven.

Tijd: 10.00 – 17.00 uur en voor de lunch wordt gezorgd.

Adres: Stationstraat 32, 5038ED Tilburg

Kosten:
50 euro, inclusief materialen en lunch. Er is een mogelijkheid om tijdens de workshop Sri Yantra boekjes te kopen.

Heb je vragen of wil je je aanmelden voor de workshop: Dit kun je doen via omc@bhaktimarga.nl of telefonisch: 0624745777