Je kunt je nog aanmelden voor de Sri Yantra schilder- en meditatie-workshop die op 10 februari in Tilburg wordt gehouden.

Ervaar de kracht van de Sri Yantra!

Het schilderen wordt begeleid; in een meditatieve stemming worden de 9 stappen van de Sri Yantra genomen. Je leert de diepe betekenis en de voordelen van de Sri Yantra kennen, gebaseerd op de leringen van Paramahamsa Vishwananda. De workshop wordt door Kees Reijnen gegeven.

Tijdens het schilderen ervaar je de hoge frequentie van de Sri Yantra, die een innnerlijk zuiveringsproces teweegbrengt. Het werkt rustgevend, terwijl de concentratie en het bewustzijn toeneemt. Ervaar op een nieuwe manier de verbinding met de Goddelijke Moeder van binnen.

Onlangs hebben de bewoners van de ashram ‘Shree Peetha Nilaya’ samen met Paramahamsa Vishwananda de tempel bezocht, waar de Sri Yantra in de aarde gebrand staat. Het verslag van Dakshini van deze ervaring:

“Jai Gurudev iedereen. Gisteren hebben we tijdens onze pelgrimsreis met Guruji een bezoek gebracht aan Kanchi Kamakshi Devi in Kanchipuram. Op deze plek heeft de Goddelijke Moeder de Sri Yantra met Haar ogen in de aarde gebrand en die bevindt zich voor Haar onder de grond, maar binnen (bhutala yantra). We vroegen aan Guruji of er een foto van bestaat. “Nee” zei Guruji, maar Hij heeft die Yantra gezien.”

Dit is een afbeelding van Kamakshi Amman. De winkelier zei dat deze afbeelding het dichtstbij de werkelijke murti komt. Het is niet toegestaan om in de tempel te fotograferen, zoals dit in veel tempels in India het geval is.