Swami Aniruddha zal tijdens zijn volgende bezoek aan Nederland op 25 november ook Nijmegen bezoeken.

Weet jij hoe je van je hoofd in je hart kunt komen? 

Kies je met je hoofd of met je hart en hoe herken je dat?

Tijdens deze bijeenkomst kun je Swami vragen stellen en zal hij ook zijn ervaringen met Paramahamsa Vishwananda met ons delen. Swami Aniruddha heeft Paramahamsa Vishwananda tijdens zijn spirituele zoektocht indertijd ontmoet. Deze ontmoeting maakte diepe indruk op hem. In Springen, de verblijfplaats van Paramahamsa Vishwananda, leeft Swami inmiddels al geruime tijd dichtbij Guruji. Hij maakt van dichtbij mee hoe Guruji vanuit Zijn hart leeft en hoe Hij anderen hiermee in contact laat komen.

Ook zullen er mantra’s en bhajans worden gezongen en zal er OM Chanting worden beoefend. Ken je OM Chanting? OM Chanting staat open voor iedereen. Je hoeft er geen ervaring mee te hebben.

OM is de universele klank van de schepping. Het is de hoogste en zuiverste ‘trilling’ die er bestaat. Rishi’s uit aloude tijden vervolmaakten het OM Chanten en gebruikten het voor ‘healing’. Deze, in vergetelheid geraakte groepstechniek, is door Paramahamsa Vishwananda om Moeder Aarde en de mensheid in deze tijd van grote nood te ondersteunen.

De methode werkt vanwege een unieke combinatie van een specifieke opstelling, het voortdurende chanten van OM en de aanwezigheid van een OM Chanting-organisator die de zegening van Paramahamsa Vishwananda heeft. Door de zegening van de Meester vindt een volledige transformatie van negativiteit in positieve energie plaats.

Dit weekend geeft Swami Aniruddha in Luttelgeest op zaterdag (de hele dag) en zondagochtend uitleg over de Bhagavad Gita. Open voor belangstellenden. Inschrijven via: info@bhaktimarga.nl