Zaterdag en zondag, aanvang 11.00 uur Luttelgeest (zie poster onderaan dit blog). ‘In 2008 ontmoette ik in Assisi in Italië mijn geliefde Gurudev. Ik had voor onze ontmoeting door India gereisd en daar hebben verschillende meesters mij op mijn spirituele pad geholpen. De ontmoeting met Paramahamsa Vishwananda was echter anders.

Op uitnodiging van Paramahamsa Vishwananda verhuisde ik naar Shree Peetha Nilaya om Zijn internationale Missie te dienen en te ondersteunen. In 2009 werd ik geïnitieerd tot Rishi.

Door de Genade van Paramahamsa Vishwananda heb ik de laatste jaren de kans gekregen in Zijn nabijheid te leven en heb ik veel geleerd van Zijn aanwezigheid en voorbeeld.  Hij is een onuitputtelijke bron van Goddelijke Liefde en Genade; de grootste dienaar die ik ooit heb gezien of meegemaakt.

Tijdens Navaratri in 2016 heeft Hij mij geïnitieerd tot de laatste van de twaalf ‘Aangewezen’ Swami’s.’

Swami Aniruddha

Laat je inspireren en voel je welkom!

Wat staat er dit weekend op het programma?

  • Satsang (ervaringen uitwisselen en gelegenheid tot het stellen van vragen aan Swami Aniruddha)
  • Guru-puja, een ceremonie, waarbij Ranganath, de murti (zie foto) van Swami Aniruddha, wordt vereerd.
  • OM Chanting (zeer waarschijnlijk)
  • Kirtan (chanten en bhajans)
  • Intro op de ‘Bhagavad Gita’ cursus. Deze cursus zal Swami in november in Nederland gaan geven.

Guru Puja (in het midden Sri Ranganath, de murti van Swami zelf)

Voel je vrij deze aankondiging te verspreiden en je kennissen, vrienden en familie mee te nemen!