Swami Aniruddha zal het komende weekend in Luttelgeest een toelichting op de Shreemad Bhagavad Gita geven en zondagmiddag een Satsang in Nijmegen.

Het is altijd al de wens van Paramahamsa Vishwananda  geweest om mensen van over de hele wereld in de naam van universele Liefde bij elkaar te brengen. Juist om deze reden raadt Hij het lezen van de Bhagavad Gita aan, als een weg om die richting op te gaan aan. Feitelijk is het zeer belangrijk voor onze groei. In feite is het zó belangrijk voor onze groei, dat Hij ons aanraadt er dagelijks in te lezen, al is het maar één pagina per dag. Dit weekend zullen de eerste zes hoofdstukken van dit belangrijke Hindoe geschrift door Swami behandeld worden.

Wie op de Gita mediteert, Haar dagelijks leest en de verzen probeert te begrijpen, zal door Liefde worden overspoeld. Het dagelijks reciteren van één vers en daar ook de betekenis van proberen te begrijpen, zal je Liefde en inspiratie geven.

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

De toelichting op de Shreemad Bahagavad Gita wordt gegeven in Luttelgeest, Kerkstraat 2, Luttelgeest. Je bent vanaf vrijdagavond 19.00 uur van harte welkom. De cursus zal 50 euro kosten.

Vrijdagavond is er een OM Chanting om 19.30 uur in Luttelgeest. OM Chanting is gratis. In Luttelgeest kun je overnachten, neem hiervoor zo spoedig mogelijk contact op met Madhuri Dasi 06-43988614

Ook kun je aanstaande vrijdag in Zeewolde en zondagmiddag in Nijmegen aan OM Chanting meedoen.

Voor het eerst in Nijmegen! Swami is om 17.00 uur in het Community center, Pontanusstraat 20, Nijmegen. Meer informatie of opgeven via: info@bhaktimarga.nl of 0646018020