Swami zal aanstaande zaterdag in Tilburg de cursus: ‘De essentie van Bhakti Marga’ geven. Wat houdt dit pad van liefde en devotie in? Op zijn unieke manier zal hij dit toelichten. Zelf zei Swami hierover: “Het is Guruji’s uitdrukkelijke wens dat deze basis er is. Het is zeer belangrijke informatie voor zowel nieuwe devotees, als devotees die een aantal jaren bij Guruji zijn.” De cursus is ook geschikt voor belangstellenden, omdat het een geweldige manier is om kennis te maken met dit pad van liefde en devotie. Wat komt aan bod tijdens deze cursus: de essentie van de missie, het pad van het hoofd naar het hart, meer verduidelijking, achtergronden en vragen die beantwoord worden over Bhakti Marga en het spirituele pad dat we gaan. Door de ontmoeting met Swami kan de kracht van dit pad ook worden ervaren.

KLIK HIER voor het hele programma en de contactadressen.

Alles is gratis, m.u.v. de Nederlandse handleiding van de cursus (6 euro voor de drukkosten). Een donatie is gewenst.

BM Academy - Bhakti Marga Essentials

Vrijdagavond worden er in Tilburg bhajans gezongen. Wil je meedoen, geef je dan op via: 06-24745777

Vrijdagavond samen met Swami en Brand Heek bhajans zingen in Tilburg

Zondag reist Swami naar Olst om in de Shirdi Sai tempel een abishekam en arati (rituelen) bij te wonen en kun je aan OM Chanting meedoen.

“De abhishekam is een daad van overgave aan God, zodat God de meest waardevolle schat, wat Zijn Liefde is in ons, kan doen ontwaken.”

Paramahamsa Vishwananda