Je kunt je 2x per maand inschrijven voor een Openbare Online Darshan. Openbare Online Darshans zijn te vinden op de Online Darshan overzichtspagina.

Daarnaast is het mogelijk om je in te schrijven voor een Online Darshan voor het land waarin je verblijft.

Gezien de huidige situatie in de wereld heeft Paramahamsa Vishwananda onlangs besloten om iedereen Online Darshans te geven! Waar ter wereld je ook bent, je kunt nog steeds je persoonlijke ontmoeting met de Meester hebben en de onvoorwaardelijke Liefde en zegening ervaren die Zijn darshan biedt.

‘Darshan’ betekent ‘Goddelijk zicht’: de ervaring om te zien en gezien te worden door het Goddelijke. Het ontvangen van darshan van een volledig gerealiseerde Meester die voortdurend in eenheid met het Goddelijke leeft, is een zeldzame en zeer bijzondere ervaring die je niet mag missen. Bovendien is Paramahamsa Sri Swami Vishwananda’s darshan uniek omdat Hij persoonlijk, van aangezicht tot aangezicht, zegeningen geeft.

Voor Nederland is deze Online Landen-Darshan gepland op 19 mei aanstaande.

Informatie over de Online Landen-Darshan:

Voor dit evenement moet je fysiek in Nederland (of één van de andere landen van deze Landen-Darshan) verblijven om je te kunnen inschrijven. De inschrijving sluit om 10.00 uur op de dag van het evenement. Dit evenement begint om 18:00 uur.

Zoom: instrument voor een videoconferentie

Om een Online Darshan van Paramahamsa Vishwananda te kunnen ontvangen, zul je de Zoom App moeten downloaden en installeren op je computer/laptop of telefoon.

Wat kun je verwachten van een Online Darshan

Zodra iedereen online is en zich heeft geïnstalleerd, zal Paramahamsa Vishwananda deelnemen aan de Online Darshan Meeting. Je zult Hem kunnen zien en Hij kan jou zien. Hoewel je geluid gedempt zal zijn, zal Hij in staat zijn om de groep als geheel toe te spreken.

Omdat de Meester niet beperkt is, is Hij in staat om online darshan zegeningen te geven op hetzelfde moment aan iedereen. Verschillende mensen hebben gezegd dat de Online Darshan één van de krachtigste darshans was die ze ooit hebben meegemaakt.

Zodra Paramahamsa Vishwananda binnenkomt, zal de darshan zelf waarschijnlijk ongeveer 10 minuten duren, afhankelijk van het aantal mensen die online zijn.

Registratie

  • Alleen degenen die fysiek in een van de genoemde landen wonen, mogen zich inschrijven voor deze Online landen-Darshan.
    • Andere Online Landen-Darshans en Openbare Online Darshans zijn te vinden op de Online Darshan overzichtspagina.
  • Je kunt je individueel of als gezin registreren, zolang je maar bij elkaar zit en hetzelfde scherm deelt.
  • Nadat je je hebt geregistreerd, ontvang je twee e-mails: één direct en één op de dag van het evenement.
  • Kijk svp in je ongewenste-mailmap, als je de eerste email niet direct hebt gezien.
  • Email #1: Geeft aan dat je registratie succesvol is en bevat instructies over het downloaden van de Zoom-App.
  • Email #2: Geeft de Meeting ID aan, de aan jou toegewezen gebruikersnaam en instructies hoe je de Online Darshan ‘meeting’ binnen kunt komen.

 Toegewezen gebruikersnaam

– Je gebruikersnaam bevestigt dat je je hebt geregistreerd voor de Online Darshan. Je wordt niet tot de darshan toegelaten als je niet de juiste gebruikersnaam gebruikt!

o Elke persoon of familie die hetzelfde scherm deelt moet zijn eigen unieke gebruikersnaam hebben.

o Deel je Meeting ID of gebruikersnaam niet met iemand anders, omdat het systeem geen gebruikersnaam twee maal accepteert.

Donaties

Darshan van een Godsverwerkelijkte Meester is een geschenk van onschatbare waarde. Hoewel darshans kosteloos worden aangeboden, verlenen giften die je vrijwillig en zonder verwachting schenkt, je het volledige potentieel van de zegeningen van de Meester. Je gulle steun, al is het maar een paar euro, is waardevol en wordt erg gewaardeerd. Doneer Nu

Paramahamsa Vishwananda geeft deze Online Darshan via Zoom vanuit Shree Peetha Nilaya: de ‘verblijfplaats van Maha-Lakshmi’. In de oudheid kregen yogi’s goddelijke inspiratie door de verbinding met God in de natuur. Shree Peetha Nilaya is zo’n plek.

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

Annuleringen

Hoewel deze darshan online plaatsvindt, is onze online capaciteit van het aantal plaatsen beperkt. Dus als je niet in staat bent om jouw gereserveerde plaats in te nemen, heb dan respect en annuleer je reservering zo snel mogelijk om ruimte te maken voor iemand anders.