Vandaag wordt er wereldwijd door groepen OM Chanting gehouden; verenigd door het chanten van OM, eenheid van onze klank kan daadwerkelijk verandering in de wereld brengen.

Liefde is er om gedeeld te worden. OM Chanting brengt mensen tezamen om in hun eigen omgeving, verspreid over de hele wereld, de positieve energie van het OM en hun liefde voor Moeder Aarde met elkaar te delen.

OM Chanting wordt in groepsverband beoefend. Door gebruik te maken van de kracht van de klank van het OM wordt het zelfhelende potentieel van de beoefenaars geactiveerd. De beoefening transformeert negativiteit in positieve energie, helpt de directe omgeving te zuiveren en ondersteunt het fysieke, emotionele en spirituele welzijn van de deelnemers. Aan OM Chanting kun je gratis meedoen. De genade van de Meesters, Mahavatar Babaji en Paramahamsa Vishwananda, maakt OM Chanting uniek. Deze techniek is door Hen teruggebracht om de aarde en de mensheid in deze tijd van nood te ondersteunen.

De beoefening stimuleert innerlijke vrede, helderheid van denken, emotionele vrijheid en fysieke gezondheid. Velen ervaren een positieve verandering, waardoor zij meer vrede, vreugde en liefde in hun leven ervaren. De beoefening transformeer negativiteit in positieve energie.

Dankzij een speciale zegening brengt het OM Chanten een ‘trilling’ tot stand die negativiteit loslaat, transformeert en positieve energie over de deelnemers uitstort.

Meedoen aan OM Chanting in Nederland

Ook in Nederland is het mogelijk OM Chanting te beoefenen: Amsterdam (twee locaties), Almere/Lelystad, Leiden, Den Haag, Utrecht, Delft, Rotterdam, Olst en Tilburg. Op de kalender van de website kun je data van geplande bijeenkomsten vinden. Je kunt ook contact opnemen via omc@bhaktimarga.nl 

https://www.facebook.com/1487527378188781/videos/1891901401084708/

Ervaringen met OM Chanting

“Het voelt geweldig om via de klank OM in staat te zijn de wereld te veranderen. Dit was een onvergetelijke gebeurtenis, die eens te meer bewijst dat grenzen niet bestaan en dat we samen sterker zijn en meer kunnen bereiken. De wereld is groot en er zijn zoveel plaatsen in de wereld waar de fundamentele mensenrechten niet gelden. Soms lijkt dit ver weg, maar toch is het van binnen zo dichtbij. Energie gaat voorbij de fysieke grenzen en gaat daar heen waar we haar naartoe sturen. Het maakt werkelijk verschil als we dit vanuit ons hart in de vorm van een gebed doen.”
Rupeshwendasi