met Paramahamsa Vishwananda tijdens een ontmoeting met een schildpad.

“We brachten vandaag in de Honolua baai wat tijd door. Daar lag een schildpad en hij leek een enorm grote tumor op en in zijn hoofd te hebben – je kon de misvorming ook in zijn ogen zien. Toen we daar waren verzamelden andere toeristen zich om ons heen om te zien hoe de schildpad zijn laatste adem leek uit te blazen.

Na enkele minuten echter, toen de toeristen waren vertrokken, waren wij alleen met Guruji bij de schildpad overgebleven. Guruji vroeg ons allemaal voor de schildpad de mantra ‘OM Namo Narayanaya’ te chanten. Hij vertelde ons dat de schildpad zeer gezegend zou zijn, als hij zijn lichaam onder het horen van de mantra zou verlaten.

Guruji vertelde ons dat Hij de schildpad goed punya (krediet) mee wilde geven. Hij plaatste vervolgens Zijn voet op het hoofd van de schildpad. Hoewel de schildpad even daarvoor nog levenloos leek en zonder energie, werd hij kort daarna sterk en zwom hij dapper het water in. Hij zwom ver weg, totdat hij uit het zicht was verdwenen. Het was werkelijk ongelooflijk getuige te zijn van deze korte ontmoeting.”

Jai Gurudev!

https://www.facebook.com/ParamahamsaVishwananda/posts/1233860786740063

https://www.instagram.com/p/BU3CUfpgQgy/?taken-by=aaradhakananda&hl=nl