JAI GURUDEV! GURUJI HARTELIJK GEFELICITEERD!

Vandaag is Paramahamsa Vishwananda jarig. Hij is 39 jaar geworden. Vorig jaar heeft Hij Zijn verjaardag met een grote groep devotees op een boot gevierd. Dit jaar viert Hij zijn verjaardag in kleine kring. Door Zijn devotees wordt het wereldwijd gevierd. Deze middag is ‘Little Guruji’ het boek over zijn jeugd uitgebracht. Het boek is vandaag aan Guruji cadeau gegeven.

Prem se bolo Satgurudeva Sri Swami Vishwandanda Mahaprabhu ki…JAI

JUST LOVE, Thank You! Hari Bol

Little Guruji, het boek dat vandaag ter ere van Guruji’s verjaardag is verschenen!

Dit is het verhaal over een kleine jongen die zag, liefhad en het Goddelijke Licht in alles en iedereen vereerde… en hierin verschilde hij van andere kinderen. Terwijl andere kinderen gingen spelen, ging hij naar tempels om te bidden. Terwijl anderen hun geld aan snoep besteedde, gaf hij zijn geld uit aan heiligenplaatjes. Hij werd soms geplaagd, omdat hij anders was. Hij groeide op en werd de Satguru, de grote spirituele leider, die we nu respectvol ‘Guruji’ noemen. Dit is het ware verhaal over een kind dat Licht in zich droeg en wij kennen hem vandaag de dag als Paramahamsa Sri Swami Vishwananda.

Het lied dat bewoners en devotees, die afgelopen zondag in het spirituele centrum ‘Shree Peetha Nilaya’ aanwezig waren, voor Paramahamsa voor zijn verjaardag hebben opgenomen.

https://www.facebook.com/bhaktimargamusic/videos/1379554282111943/

Verjaardagstoespraak van Paramahamsa Vishwananda

Enkel fragment hieruit: ‘Mensen identificeren zich met hun leeftijd, met hun uiterlijk. Het lichaam wordt bezield. De levenskracht komt van Narayana. Versterk het contact met het Goddelijke, zodat je eeuwig één kunt zijn met Hem.’