WELKOM! Je bent van harte welkom wanneer Swami Vishwaaniruddhaananda ons land bezoekt. Neem vrienden, familie of bekenden mee! Swami Aniruddha leeft in de ashram dichtbij Paramahamsa Vishwananda en is onze landen-Swami. Hij leeft dichtbij Paramahamsa Vishwananda. Zijn gevarieerde bezoek kent gelegenheid tot het stellen van vragen, ceremonieën, muziek en meer. Het is een Goddelijk Zegen om je op het bhakti-pad te bevinden. Het is zeldzaam en het is een waardevol geschenk. Dit is niet altijd een eenvoudig pad, omdat het voorbij gaat aan dat wat het verstand kan bevatten. Voor anderen kan het moeilijk zijn het te begrijpen of zij zullen jou niet steunen. Het is om die reden belangrijk om samen te komen.

Wees niet bang om je hart te openen; wees niet bang om gekwetst te worden. Heb gewoon lief omwille van de Liefde. Heb gewoon lief, omdat je Liefde bent.

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

 

Programma

20 april Puja cursus (alleen voor devotees)
Aanvang: 19.00 uur
21 en 22 april: open voor allen. WELKOM Satsang (vragen en antwoorden), uitleg over Bhakti Marga sadhana (spirituele oefening), Guru Puja, Kirtan, jappa, OM Chanting
Aanvang: 10.00 uur

Kosten:

20 april Puja cursus 54 euro (alleen voor devotees)
GRATIS op 21 en 22 april
Vrijwillige bijdrage welkom
Bloemen zijn welkom

www.bhaktimarga.nl
Registratie en informatie:
info@bhaktimarga.nl of via 0646018020