Met veel plezier kondigen wij de komst van Jacob Mayer aan op 3 en 4 april. Zijn presentatie over het activerende en transformerende watersysteem Alfa & Omega is georganiseerd door Bhakti Marga België en vindt in Brussel plaats. Je wordt door hem ingelicht en je kunt al jouw vragen over de vernieuwde A&O Activator stellen.
De A&O Activator kent sinds kort namelijk een verbeterde versie en er is een nieuwe toepassing van de A&O Activator. Bij deze nieuwe toepassing neem je 30 minuten op een bed plaats, waarbij je het effect van dit geïnformeerde water direct kunt ervaren.  Het blijkt een bijzondere en verrassende ervaring, die diep doorwerkt op je lichaam en een harmoniserend effect heeft. Op 3 en 4 april  is er gelegenheid gedurende een half uur om op dit bed plaats te nemen.
Kosten van de presentatie: Gratis
Kosten 30 minuten sessie: 20 tot 30 euros (of minder afhankelijk van jouw financiële mogelijkheden)
Reserveren voor deze presentatie en/of sessie en met vragen kun je bellen met: Martine Archambeau op 00322215 61 14
​Je bent van harte welkom!
Vanuit Bhakti Marga is door Jacob Mayer onder begeleiding van Paramahamsa Vishwananda een instrument ontwikkeld, waarmee water gezuiverd wordt. Kosmische interventie maakt deel uit van de bijzondere ontwikkeling van deze A&O Activator. Water vormt een belangrijke basis van het leven. Water heeft effect op ons fysieke lichaam, maar ook op onze subtiele lichamen. Door gebruik te maken van de theorie over het geheugen van water wordt het mogelijk dat kraanwater positieve kwaliteiten van kristallen en mineralen, die in de A&O Activator aanwezig zijn, kan absorberen. Elke water activator is met de hand gemaakt door mensen uit Riga met een passie voor water en die geloven in het belang van water voor het verhogen van het bewustzijn van de mensheid.

De overtuiging dat het mogelijk is de structuur van het water te veranderen en dat water het vermogen heeft informatie te dragen, gaat tegen de geaccepteerde principes en de wetenschap in. Het is niet de bedoeling van Alpha Omega om aanspraak te maken op wetenschappelijk claims of feiten over het geheugen van water of  de structuur van water, maar bij AlphaOmega geloven ze dat er meer bestaat dan er gemeten kan worden met de bestaande apparatuur.

AlphaOmega heeft een website waarop meer informatie te vinden is en dit instrument voor huis of bedrijf te bestellen is. Het instrument (zie foto) is eenvoudig te installeren.  Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring op dit gebied.