Paramahamsa Vishwananda maakt een tour door Zuid-Amerika. Hij is afgelopen week in Brazilië geland, waar Hij naar de binnenlanden is afgereisd om een tempel in Cavalcante te openen. De tempel is opgedragen aan Radha en Krishna. Guruji zal ook de landen Peru en Argentinië  bezoeken.

It is not a one-way relationship between the disciple and His Guru

Paramahamsa Sri Swami Vishwananda

Nadat de abhisekam voor Ghiridhari was beeindigd, sprak Guruji met de devotees over dienstverlening. Hij legde uit dat de mens moeite heeft om geluk en vrede te vinden, omdat we slechts beperkte en tijdelijke dingen aan het dienen zijn; we hebben geen relatie met datgene wat eeuwig is. Echt geluk en echte vreugde beginnen wanneer we het Goddelijke benaderen met een wezenlijk gevoel van dienstbaarheid. Het mooie is echter dat Bhagavan ook zijn devotees wil dienen! Er is geen eenrichtingsverkeer in die relatie tussen Bhagavan en Zijn devotee. Guruji gaf vervolgens voorbeelden waarin Krishna Zijn devotee daadwerkelijk hulp bood.

Stay tuned! Volg Paramahamsa Vishwananda op Zijn reis door Zuid-Amerika via deze link of bekijk de video van de bouw van deze nieuwe ashram.