Vanaf 2015 stelt Swami Vishwadhaanamjayananda korte video’s samen, waarin hij zijn gedachten deelt. Vishwadhaanamjayananda leeft in ‘Shree Peetha Nilaya’. Dit is de naam van de ashram en het spirituele centrum van Paramahamsa Vishwananda. Het is ook de primaire verblijfplaats van Paramahamsa Vishwananda, wanneer Hij niet over de wereld reist. De volgende onderwerpen staan centraal in de video’s:

  • wat betekent het om een devotee te zijn van Paramahamsa Vishwananda
  • hoeveel Paramahamsa Vishwananda van ons houdt en hoeveel Hij ons voortdurend geeft
  • hoe we Hem kunnen dienen: ‘action in awareness’ of Kriya
Inmiddels zijn er 16 episodes van deze serie, die je kunt bekijken. Laat je inspireren!

Vishwadhaanamjayananda spreekt nadat de viering van Babaji-dag is beëindigd. Welke wonderen er plaatsvinden. Hoe prachtig het is dat Babaji altijd aanwezig is als je Hem aanroept en wanneer jij jouw Atma Kriya Yoga beoefent.

Hier spreekt hij over Paramahamsa Vishwananda en dat Hij in het hart van Zijn devotees aanwezig is. Hij legt meer uit over vers 11 van de Guru Gita. ‘Through service at the Feet of the Guru, the embodied soul becomes purified and all its sins are washed away. It becomes one with the Supreme. I disclose this to you out of Grace.’ Door dienstbaarheid, onbaatzuchtige dienstbaarheid raak je vrij.

Hij spreekt over de relatie met het Goddelijke, die door Paramahamsa Vishwananda wordt verdiept. Hij neemt je mee naar de Ultieme Liefde, als jij tot overgave komt. Hij is het Licht Zelf. Kun je een relatie met het Licht opbouwen? Dit is zeer moeilijk. Je kunt wel een relatie met Hem opbouwen, zoals Hij er voor ons op deze wereld is. Door deze relatie kan bhakti in ons ontwaken. Bhakti opent de deur naar de Ultieme Liefde.