Inmiddels zijn er talloze foto’s, waarop een geweldig licht te zien is. Ook deze week zijn er in Slovenië tijdens het bezoek van Paramahamsa Vishwananda weer drie zeer bijzondere foto’s gepubliceerd. Eentje van de serie staat hierboven, de anderen staan hieronder.

[soliloquy id=”9245″]

Afgelopen dagen heeft Guruji Kroatië en Slovenië bezocht, waar Hij ook Darshan heeft gegeven. Een prachtig verslag van de Swami voor Guruji in Kroatië staat op Facebook:

Hij schrijft dat zoveel mensen tijdens de Darshan door Guruji geraakt werden.

De Bhakti Marga-tempel in Split had nog geen naam. Guruji is die avond gevraagd een naam aan de tempel te geven, wat Hij heeft gedaan: Kevala Narasimha (zuiver, onvermengd, ongemoeid). Narasimha: Deels man – Deels leeuw, incarnatie van Vishnu-Narayana. “Enkel ons ego is bang voor Narasimha, maar dat deel van ons dat liefde is, dat deel van ons dat van God houdt, voelt een grote aantrekkingskracht en dankbaarheid voor Zijn kracht en bescherming.”

Swami Kanjalochana schrijft op Facebook dat ze na de Darshan samen met Guruji tot vroeg in de ochtend waren. De zon scheen op Zijn gezicht, wat prachtig was.

Prem sobolo Satgurudev Sri Swami Vishwananda ki Jai!

https://www.facebook.com/ParamahamsaVishwananda/posts/1427924407333699