Paramahamsa Vishwananda heeft de afgelopen week drie Darshans gegeven. Zij zijn druk bezocht. De laatste twee, waarvan de laatste in Warschau was, zijn door 2700 mensen bezocht. Een samenvatting van Zijn toespraak gisteren: Waarom zou je je aan zorgen vasthouden en mediteren op negativiteit? Er zijn zoveel, mooie dingen in het leven en in ons aanwezig. Laten we de ramen van ons denken open zetten, zodat er frisse lucht binnen kan komen. Het leven is mooier dan we ons voor kunnen stellen. Wij zijn hier op aarde om dichtbij God te kunnen zijn. Als we de manier waarop we naar het leven en de dingen kijken veranderen, zullen we zien hoe mooi het leven is. Het intieme moment van ons gesprek met God is waardevol en uniek, zelfs wanneer dit maar 1 seconde duurt. Yogis mediteren jarenlang om hier slechts een glimp van te kunnen opvangen. Onze persoonlijke relatie met het Goddelijke is uniek.

De paden waarop het Goddelijke en het Zelf worden gerealiseerd, zijn één en dezelfde. Alleen door Liefde kunnen zij worden gekend. Door spirituele oefeningen kunnen wij onze zorgen overwinnen en een leven vol liefde ervaren.

Sadhana staat voor spirituele oefeningen. Door de Genade van de spirituele Meesters, Paramahamsa Vishwananda en Mahavatar Babaji, stellen de Bhakti Marga Sadhana technieken ons in staat ons denken te verstillen en ons naar de stilte van ons hart te leiden, zodat Liefde kan opbloeien. Zij helpen ons een diepere verbinding met ons innerlijke Zelf aan te gaan.