omc-logo_text_0

Neem deel aan vrede

OM Chanting is een oude groepstechniek die door Mahavatar Babaji is teruggebracht om het evenwicht en de eenheid bij de mensen en in de wereld te helpen herstellen. Geluid en trillingen vormen de essentie van de schepping. OM is het oorspronkelijke geluid dat het hele universum doordringt. Meer dan 1500 OM Chanting-groepen komen wereldwijd regelmatig  bijeen om het kosmische geluid van OM te zingen, ter heling en ondersteuning van moeder aarde, zichzelf en de gehele mensheid. Op  het persoonlijke vlak kan OM Chanting fysieke, mentale, emotionele en spirituele balans in ons leven brengen.

Er bestaan vele religies en vele oefeningen om God, die in ieders hart aanwezig is, te ontdekken of te realiseren. Het bewust worden van deze Liefde, Vrede en Goddelijke begeleiding vormt de eerste stap in het realiseren van het doel van het leven: Eenheid met het Goddelijke. Er zijn voortdurend spirituele Leraren, Heiligen, Meesters en Gurus op de aarde om ons te helpen ons pad naar deze realisatie te vinden. Mahavatar Babaji, de Guru van Paramahamsa Vishwananda, wordt de Guru van de Gurus, Universele Guru of Jagatguru genoemd.

Neem deel aan vrede

Over de hele wereld worden OM Chanting-groepen door gecertificeerde organisatoren geleid.  Het is eenvoudig eraan deel te nemen en het is kosteloos. Vind de OM Chanting groep die het dichtst bij jou in de buurt is!

Neem nu deel aan een OM-Chanting groep bij jou in de buurt.

In Nederland kun je aan OM Chanting meedoen in Almere, Amsterdam, Den Haag, Lelystad, Leiden, Tilburg en Utrecht.

Heb jij interesse, neem dan contact op via:  netherlands@omchanting.org

IMG_3175