Jai Gurudev, We zijn blij dat het boek JUST LOVE 1 met antwoorden van Guruji in het Nederlands te koop is. Ga voor dit boek naar info@bhaktimarga.nl 

Dit is geen alledaags spiritueel boek. Het komt niet van een gewone spirituele leraar.

De woorden die in dit boek gesproken worden, bevatten alles en omvatten het hele universum. Zij beschrijven de Liefde, zoals dit eerder in de Heilige geschriften van zowel het Oosten als het Westen is gedaan. Hieraan is ten slotte niets toe te voegen. Toch is de maníer waarop deze Liefde wordt beschreven nieuw. De Liefde wordt in dit boek verwoord door iemand die de allesdoordringende, Goddelijke Kracht kent, die de schepping van het Universum vormt, maar er ook volledig één mee is.

Zijn boodschap is eenvoudig: JUST LOVE. Ja, enkel liefde. Liefde is alles wat er is. ‘Liefde’ is alles wat je te doen hebt. De rest wijst voor zich. Zij die innerlijk kunnen horen, zullen het horen. De woorden zijn als een zoet liefdeslied. Wanneer je jezelf toestaat dat dit lied je raakt, dan zal jouw leven voor altijd veranderen. Je zult dan willen worden wie je al bent, altijd bent geweest en altijd zult zijn: pure Liefde.

Eerder verscheen ‘Eenheid met het Goddelijke‘ en ‘Kleine Guruji‘ ook in het Nederlands. JUST LOVE kaarten zijn eveneens in het Nederlands te koop.

In augustus zal het geschrift ‘Sri Guru Gita’ met de toelichting van Paramahamsa Sri Swami Vishwananda ook in het Nederlands verkrijgbaar zijn.

Ga voor deze boeken en/of kaarten naar info@bhaktimarga.nl