Mahavatar Babaji is Paramahamsa Vishwananda’s Guru, de Paramguru (hoogste Guru) van de Atma Kriya traditie en de Bron van Atma Kriya Yoga. Swamini Vishwalakshmianandama is door Paramahamsa Vishwananda geïnitieerd en is één van Zijn ‘appointed’ Swami(ni)s. Met de Genade en Zegen van haar Satguru, Paramahamsa Vishwananda, ontvangt zij op een directe manier de boodschappen van Mahavatar Babaji. Zij heeft Babaji’s Epistels geschreven die te lezen zijn in het boek ‘Eenheid met het Goddelijke’. Zij geeft met haar levendige, spirituele gevoeligheid de boodschap van Maha Avatar Babaji, luid en duidelijk door.

Swamini Vishwalakshmianandama heeft een tweede boek ‘Journey to Freedom’ geschreven met boodschappen van Babaji. Haar Facebookpagina is de moeite waard. Er komen boodschappen van Babaji en Paramahamsa Vishwananda in voor, die Hun spirituele kracht dragen.

Deze Facebook-pagina van Swamini gaat over de gelijkenis tussen de groei van een parel en de ontwikkeling van de mens: “…..voor het oog is de zuiverheid en schoonheid van de lotus overduidelijk. De lotus, geboren in de modder en de parel die haar leven onder moeilijke omstandigheden begon, groeien beide op om te bloeien in grote schoonheid. Zo zal het voor de mensheid zijn, dat zij mag evolueren vanuit de grof stoffelijke materiële wereld en de begrenzingen van de vijf zintuigen naar de verlichting van Godsbewustzijn van het Hogere Licht.”

https://www.facebook.com/jean.peterson.92/posts/1575496429127515