Devotees in Wenen spraken over de manier waarop OM Chanting op verschillende plekken, waar tragedies of oorlogen hebben plaatsgevonden, zou kunnen helpen. Paramahamsa Vishwananda gaf Zijn Zegen aan dit project en zei: “Dat is een heel goed idee. Moge Giridhari de energie van deze plekken verhogen.”

Paramahamsa Vishwananda heeft op verzoek van Mahavatar Babaji OM Chanting opnieuw geïntroduceerd om de aarde en de mensheid in deze tijd van nood te ondersteunen.

Het project Mauthausen Oostenrijk, zal op 10 december 2016 om 14.00 uur worden gehouden.
Je bent uitgenodigd om aan dit project deel te nemen.

omc-logo_text_0

Op onze planeet zijn er nog steeds vele plaatsen waar de mensheid met oorlog en terreur te maken heeft gehad (en nu nog steeds te maken heeft). Wanneer je zulke plekken bezoekt, kun je de dichte energie, die daar aanwezig is, nog steeds voelen. Inmiddels weten wij dat de OM-trilling een grote invloed op de omgeving heeft en dat deze ongeveer 2 kilometer ver reikt: het OM Chanten transformeert de negativiteit en brengt positieve energie, het harmoniseert onszelf en de omgeving.

Door middel van OM Chanting kunnen we zulke plekken reinigen en op deze manier de trilling van de gehele planeet helpen verhogen. Laat de pilaar van licht meer vrede en harmonie op alle plaatsen van de wereld brengen; moge de wonden uit het verleden geheeld worden, zodat Liefde kan overheersen.

2016-11-24-omc-mauthausen

Klik op de foto om naar het artikel te gaan